Produkter


Non-Stop Trading AS er en
Gaselle-bedrift.

Gaselle

Valuta-tillegg | Sikker nettbutikk

| Oppdatert 9. august 2020 |

Varenummer: INFO 09.08.2020
Lagerstatus: In Stock

kr 0,00

Oppdatert kundeinformasjon!
Korona viruset brer dessverre om seg med flere former for smitte. Ikke bare stenger produksjonen ned rundt om i Europa/verden, også økonomisk gir det kraftige bølger. Rekordlav oljepris gjør sitt for ytterligere svekket norsk valuta. Av samme årsaker ser vi oss nødt til å justere priser, gjeldende for våre utgående fakturaer fra og med 13. mars. I tilfelle tillegg er det noe varerende, kan være opp mot 15 %, men som regel vesentlig lavere. Nyregistrerte produkter får selvsagt ikke tillegg. Framkommer ikke på nettpriser, isteden som negativ rabatt på ordrebekreftelse/faktura. Produktenes opphav (valuta) er bestemmende. Vi beklager dette - men det har dessverre helt uunngåelig. Nå ser det ut til at den norske kronen har styrket/stabilisert seg på et nytt nivå, og vi vil derfor definere endelige priser i løpet av august måned.
Tross tillegg er våre priser fortsatt høyst konkurransedyktige i forhold til utlandet - sjekk det gjerne ut! Skaper dette usikkerhet så nøl ikke med å ta kontakt - vi er her for å hjelpe.

Sikker nettbutikk!
I dag framstår vår nettbutikk som usikker i enkelte nettlesere. Vi arbeider med utbedringer, og kan opplyse at det ikke medfører noen risiko å navigere i nettbutikken. I og med at vi ikke tilbyr betaling med kredittkort lagres heller ikke den type personopplysninger hos oss.

Oslo 9. august 2020

Vennlig hilsen
www.non-stop.no

Handlevogn
  • kr 0,00

Merke-/Modell- søk

Type

Merke

Volum

Årsmodell

ModellFor søk på BIL – se kataloger