Produkter


Non-Stop Trading AS er en
Gaselle-bedrift.

Gaselle

Brembo 17 RCS/CC (Corsa Corta) radial bremsepumpeVarenummer: 110C74040
Lagerstatus: In Stock

kr 4300,00

17 mm pumpe er spesielt godt egnet til senere japanske 1000cc med Brembo kalipere, samt for seneste Aprilia og Ducati superbikes samt Brembo ettemarkedskalipere M4, M50 samt GP4-RS med 30 mm stempler. Mer fintfølende og ikke fullt så brutal i bittet som storebror 19RCS/CC.

RCS Costa Corta er videreutvikling av den orginale RCS radialpumpa.
Her snakker vi pumpe med seneste teknologi. For den oppegående motorsyklist som tenker sikkerhet. 17 RCS Corsa Corta pumpa er utrustet med foldbar hendel, bremselysbryter og lang festebolt for 2 x slanger. Smidd Ergal/aluminium kropp for optimal presisjon.
RCS i Corsa Corta utgaven tlbyr 3 ulike pumper i samme innpakning. Normal - sport - race. Ved å klikke på justeringsrattet endres pumpas følsomhet/agressivitet i samsvar med førerens ønskemål.
I tillegg beholdes justeringsmuligheten for følsomhet (18/20 mm) fra den originale RCS pumpa. I sum blir dette bremser med optimal følelse og effektivitet som igjen er sikkerhet - for alle motorsyklister - uansett hvor og hvordan man ferdes.
På typisk Brembo maner slippes et svært begrenset antall på markedet i den innledende produksjonsfasen. Eller rettere sagt - etterspørselen er for stor - og tilgangen begrenset!
Se også video under linker.

Handlevogn
  • kr 0,00

Merke-/Modell- søk

Type

Merke

Volum

Årsmodell

ModellFor søk på BIL – se kataloger