Om Non-Stop

Etter mange års erfaring fra tilsvarende bransjer ble Non-Stop as etablert i 1999 og fungerer i dag som importør/distributør for et knippe håndplukkede kvalitetsprodukter, primært for motorsykkel og bil. Herunder testutstyr og verkstedutstyr. Vi representerer også et bredt utvalg av sport og racingprodukter.

HER FINNER DU OSS

I januar 2018 flyttet vi til nye lokaler i Nordåsveien sør i Oslo. Vi har dessverre ikke kapasitet til å ta i mot uanmeldte besøk, men dette kan eventuelt avtales ved behov. Send oss en mail på post@non-stop.no eller ring oss på telefon 22 08 35 00.

NOEN ORD OM PARALLELLIMPORT

Verden blir stadig mindre. Også for varehandel. Vi skal ikke sette oss på den høye hest og moralisere, men et par ord til ettertanke. For oss som primært selger europeiske (kall det gjerne kortreiste) produkter og som alltid har gjort det, så kan vi og kanskje også noen og enhver lure på hvordan produkter som dette kan bli billigere ved å kjøpe disse fra andre kontinenter, enten det skjer via Ebay eller andre kanaler. Uansett – for de som velger å «spare» noen kroner ved å kjøpe langreist ligger samtidig en viss risiko i dette. Vi velger å forsyne primært norske forhandlere med produktene vi representerer, samtidig er vi direkte tilknyttet produsenter og tilbyr garantier og tryggheten av nettopp det. Samtidig er vi nødt til å si nei til support av «våre» produkter som finner veien inn til vårt salgsdistrikt (Norge/Skandinavia) som ikke er solgt via våre kanaler. Hvorfor ligger vel i kortene, vi må prioritere våre kunder, det er hva de betaler for. Håper for alles forståelse for dette.

LITT OM VÅRE EKSOSPRODUKTER

Vi er som flere sikkert er kjent med nokså betydelig leverandør av eksos til ulike typer kjøretøy. Det kommer daglig inn spørsmål rundt dette, ikke bare forespørsler rundt bestillinger, men i langt større grad spørsmål relatert til lyd, utslipp, godkjenninger, lydreduserende innsatser, støykrav, trackdays og så videre. Her skal vi kort forsøke å gi noen retningsgivende råd og tips. Som eksempel; db-killere (lydreduserende innsatser) til eksos. Til våre produsenters anlegg utvikles det et hundretalls ulike innsatser, spesielt utviklet for de enkelte anlegg, og vi kan ikke levere slike produkter som «universale» fordi det ikke eksisterer. Kan kanskje oppfattes som underlig for enkelte, men ved nærmere ettertanke kan nok de fleste forstå sammenhengen. Gjør det enkelt for deg selv; let opp aktuelt anlegg på produsentens hjemmesider og finn reservedeler – der opplyses aktuelle innsatser – når de finnes.